Vill du springa och öva på att vara medvetet närvarande i naturen, med andra?

Motionsspåren i Karlbergs slottspark har fem fina spår. Vi börjar tillsammans med den som alla känner är genomförbar.

Vi fokuserar på att vara här och nu och uppleva det som är. Jag själv kallar det för mindful jogging.


Mejla jessica@mindfulnatur.se för intresse

Mindful jogging - löpargrupp för kvinnor vid Karlbergs slottspark

Vill du springa med andra? 

Tycker du om att springa i naturen?

Vill du prova på övningar i mindfulness? 

Att vara här och nu, i det som är. Lyssna på dagsformen, din kropp och naturen.

Var: I Karlbergs slottspark. Där finns fem motionsspår. Vi börjar med den som alla känner är genomförbar för stunden, utan prestation. Och vi lyssnar in vid varje tillfälle. 

När: Hör av dig vid intresse så prövar jag sätta ihop en grupp.

Ingen prestation. Här fokuserar vi på nuet. Vi lyssnar på dagsformen. Jag inleder med en guidad mediation. Och så får du en möjlighet att öva på att ta med den känslan av medveten närvaro när du springer för dig själv, i ditt eget tempo, fast i gemenskap. Vi varvar att springa i tystnad och jag guidar i en del övningar allt eftersom. Det som känns rätt i stunden. Vi samtalar och reflekterar tillsammans efteråt. 

Aktiviteten är kostnadsfri. Jag startade en mindful jogginggrupp sommaren 2020 i skogen i Täby för en ökad trygghet när jag ville springa på stigarna bortom motionsspåret. Jag träffade så fina människor som jag fortfarande springer med i skogen. 

Jag skulle även vilja ha möjlighet att springa med andra i Karlbergs slottspark när höstmörkret faller på. Och det är förstås roligt att springa med andra som också uppskattar att ha löparvänner.

Jag är motionslöpare, diplomerad mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter 2017 och FaR ledare 2015. FaR står för fysisk aktivitet på recept. Jag har lett promenadgrupper på eget initiativ sedan 2014. Jag har stor vana att träffa människor med olika erfarenheter. 

För intresseanmälan, välkommen att mejla jessica@mindfulnatur.se