Vill du springa och öva på att vara medvetet närvarande i naturen, med andra?

Vi är flera kvinnor som träffas i skogen vid Mörtsjön i Täby. Vill du hänga med?

Mejla jessica@mindfulnatur.se för intresse

Mindful jogging - löpargrupp för kvinnor i skogen i Täby

Vill du springa med andra? 

Tycker du om att springa i naturen?

Vill du prova på övningar i mindfulness? 

Att vara här och nu, i det som är. Lyssna på dagsformen, din kropp och naturen.

Ingen prestation. Här fokuserar vi på nuet. Vi lyssnar på dagsformen. Jag inleder med en guidad mediation. Och så får du en möjlighet att öva på att ta med den känslan av medveten närvaro när du springer för dig själv, i ditt eget tempo, fast i gemenskap. Vi varvar att springa i tystnad och jag guidar i en del övningar allt eftersom. Det som känns rätt i stunden. Vi samtalar och reflekterar tillsammans efteråt. 

Nu händer det att vi även pratar när vi springer. Men om man vill springa i tystnad och öva på att vara här och nu så är det en möjlighet. 

Det är när jag springer på stigar som jag är mest närvarande i nuet. Då tvingas jag se att jag inte snubblar på några rötter. Och jag har upptäckt att det funkar bäst för mig. Därför vill jag sprida detta vidare. Med människor som är som jag! Som uppskattar motion i naturen. Och att mötas. På riktigt.

Aktiviteten är kostnadsfri. Jag startade en mindful jogginggrupp sommaren 2020 i skogen i Täby för en ökad trygghet när jag ville springa på stigarna bortom motionsspåret. Jag har alltid någon att springa med i skogen, i Täby.

Vill du hänga med oss?

Jag är motionslöpare, diplomerad mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter 2017 och FaR ledare 2015. FaR står för fysisk aktivitet på recept. Jag har lett promenadgrupper på eget initiativ sedan 2014. Jag har stor vana att träffa människor.

För intresseanmälan, välkommen att mejla jessica@mindfulnatur.se